Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gent-Wevelgem herbekeken: dit lag aan de basis van de sneer van Wout van Aert richting Mathieu van der Poel

WielrennenWout van Aert had er na de finish van een zinderende Gent-Wevelgem flink de pest in. “Van der Poel wil liever dat ik verlies dan zelf winnen.” Of: “Het was altijd dezelfde die op mijn wiel zat.” Een flinke sneer naar zijn eeuwige rivaal uit het veld, die dat allerminst kon appreciëren. We namen de proef op de som herbekeken de wedstrijd. 

112 reacties

  • Rudy De Pauw

    4 jaar geleden
    Heb net het palmares van Zoetemelk bekeken, De twee kemphanen zullen nog heel veel bokes moeten eten om zijn palmares te benaderen.
  • Felix Strackx

    4 jaar geleden
    Als je wil winnen moet je durven verliezen. Het is niet altijd de beste die wint. Los daarvan druipt de jaloezie en frustratie er bij Vander Poel zo af. In de cross won hij altijd van Van Aert en nu lukt dat niet meer.
  • Alex Merckx

    4 jaar geleden
    Ik begrijp de reactie van Wout, maar hij moet weten dat de pers dat uitvergroot en er op door gaat. Anderzijds begrijp ik niet dat Van Der Poel niet wilde meewerken met Wout. Door zijn handelswijze maak je geen vrienden ! En hij kon er toch ook goed bij varen ? De prijzen worden gedeeld OVER de meet, hé !
  • Frederik Hulens

    4 jaar geleden
    Ik ben fan van beide maar het feit dat MVP zijn zeg absoluut wou doen voor de camera bewijst dat hij verkeerd zat. Hij wou het nog goed praten. Persoonlijk vind ik dat WVA de betere was. MVP was ook goed maar WVA was de sterkste in koers en daar kunnen wij alle Belgen maar beter fier op zijn.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    @patric isenborghs, Mathiue heeft nog dit jaar geen koers gereden, waar zou Wout in zij wel gereden hebben? Kampioen van Nederland geworden met allemaal tweede rang renners die geen prijs kunnen rijden.