BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rode Duivels kunnen woensdag bij nederlaag leidersplaats op FIFA-ranking verliezen

Rode DuivelsEr staat voor de Rode Duivels woensdagavond (om 20u45) op de vierde speeldag van de Nations League, op bezoek bij IJsland, meer op het spel dan de strijd om de leidersplaats in groep 2 van de A-divisie. Bij verlies in IJsland en winst van Frankrijk, dat gelijktijdig op bezoek gaat bij Kroatië, verliezen de Duivels hun eerste plaats op de FIFA-ranking.

5 reacties

  • christiaan adelaere

    4 jaar geleden
    Hazard wordt enorm gemist das nu wel duidelijk en Debruyne moet naast Witsel spelen. Mignolet deed weinig verkeerd maar verdedigers zijn rustiger met Courtois in doel. Maar Carrasco moet natuurlijk zijn kansen gewoon afmaken, komt wel goed tegen EK and who care’s als we niet meer op eerste plaats staan op ranking?
  • Noël Riga

    4 jaar geleden
    Engeland een goede ploeg? Niks getoond en toch gewonnen, zegt meer over de Belgen die totaal niet top waren en de Engelsen konden zelf geen kansen afdwingen tegen een zeer matig België. Na de 2-1 wel maar dat is logisch.
  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Denk dat de belgjes de enige nummer 1 zijn geweest in de geschiedenis die geen finale hebben gespeeld!
  • Kevin van Goethem

    4 jaar geleden
    Tegen ijsland zullen ze wel winnen. En dan zullen ze weer allemaal een grote mond hebben. Maar eerlijk, engeland is de eerste goede ploeg die ze tegenkomen in hele lange tijd. De rode duivels waren niet top, zijn het niet en zullen het komende jaren zeker niet worden.
  • Andy Staelens

    4 jaar geleden
    En dat zal gebeuren ook. Het einde van de gouden generatie is ingezet. Volgend jaar EK zal gene vette worden, we hebben het gehad.