Brussel is een rode zone. Toch was het er zaterdag over de koppen lopen in de Nieuwstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Brussel is een rode zone. Toch was het er zaterdag over de koppen lopen in de Nieuwstraat. © Dieter Nijs

Experts zien vijf redenen waarom België het op één na slechtste land van Europa is

Het slechtste land van Europa, na Tsjechië. Net als in de eerste golf is België ‘wereldtop corona’. Experts gaan op zoek naar vijf redenen waarom het ons ook nu weer overkomt. Al is er ongetwijfeld ook een beetje pech mee gemoeid.

56 reacties

  • Severine Cap

    4 jaar geleden
    Wij gingen op vakantie met de auto in groene zone, kwamen gezond terug, nu heb ik misschien corona opgedaan op mijn werk. Dat is dan blijkbaar niet zo erg meer ineens.
  • simonne goderie

    4 jaar geleden
    De vakantie was de truk die ze echt nodig achte,dan terug besmet naar huis ,de boel netjes verder aansteken en dan de schoolspoorten wagenwijd open stellen, dit alles natuurlijk zonder ook maar één student of leraar te testen . Ook niet vergeten zijn de volwassenen terug op mekaar los te laten op de werkvloer.
  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Experts daarvoor moet je tegenwoordig niet gestudeerd hebben. Ze leggen er de straat mee. En als 101 zng expert elk hun eigen zegje komen doen zullen er daar alleen al 101 verschillende versies van zijn. Ook een van de redenen een wirwar en teveel aan experten die plots vanonder hun paddenstoel komen gekropen.
  • marc castermans

    4 jaar geleden
    Perfect verwoord door Youri Verstraete. De grote haarden situeren zich waar migrantengemeenschappen leven. Dat ze onvoldoende communicatie krijgen is onzin, waarom weten ze trouwens zeer goed welke subsidies ze krijgen om hier kunnen blijven, maar blijven ze doof voor al wat hen niet aanstaat? De media moet dit dringend durven openbaar maken.
  • Albert Verbeke

    4 jaar geleden
    Nergens lees ik dat we overbevolkt zijn, we zijn gewoonweg met te veel in dit landje. Kinderbijslag beperken tot 2 kinderen, immigratie stop en terug sturen zou op termijn helpen.