Aartsbisschop Gregory Aymond kon er niet om lachen: hij liet het ‘ontheiligde’ altaar in brand steken.
Volledig scherm
Aartsbisschop Gregory Aymond kon er niet om lachen: hij liet het ‘ontheiligde’ altaar in brand steken. © KameraOne

Priester betrapt tijdens trio met twee vrouwen op het altaar in de kerk

BizarHet lijkt te gek voor woorden, maar in de Verenigde Staten heeft een nieuwsgierige wandelaar een priester betrapt tijdens een trio met twee vrouwen. In de kerk dan nog, op het altaar. De voorbijganger was gaan kijken omdat hij ‘s avonds laat nog licht zag branden in de kerk. Een woedende aartsbisschop liet het ‘ontheiligde’ altaar in brand steken.

5 reacties

  • Guido Leysen

    4 jaar geleden
    Nogmaals hypocretie ten top. Dit is godslastering alhoewel hijzelf zei ddat ze moeten gaan en zich vermenigvuldigen. En ... met jongetjes en priesters lukt dat echt niet.
  • carl delahaye

    4 jaar geleden
    de priester heeft het geluk waar de aangever misschien de frustratie heeft . elk zijn plezier en de aangever verdient een flinke fles azijn
  • Jos Vercammen

    4 jaar geleden
    Voortaan kan men die kerk best, de kerk van de Heilige Drievuldigheid, noemen.
  • johan fransaert

    4 jaar geleden
    liever dit dan een geestelijke die aan kinderen zit dit zijn volwassenen en je moet met twee zijn of in dit geval met drie, maakt niet uit het punt is dit zijn daden die met wederzijdse goedkeuring zijn begaan, dus stop met de heilige jan hier uit te hangen en stop met volwassenen te veroordelen voor daden waar ze niemand enig letsel mee toebrengen.
  • GUNTER ORTMANN

    4 jaar geleden
    Er zijn toch andere plaatsen waar men uit de bol kan gaan...