De kandidaten in de eerste aflevering van 'De Slimste Mens': Marie Verhulst, Senne Misplon en Ella Leyers.
Volledig scherm
De kandidaten in de eerste aflevering van 'De Slimste Mens': Marie Verhulst, Senne Misplon en Ella Leyers. © VIER

Straffe winnaar, gevatte jury en hilarische BV-vragen: ‘De Slimste Mens' is weer vertrokken

TVExact 58 minuten en 20 seconden. Zo lang heeft het ‘Slimste Mens’-avontuur van Marie Verhulst (25) geduurd. Een onwaarschijnlijke beginnersfout - een onbewaakt momentje in de finale tegen Ella Leyers (32) - kostte haar een zo goed als zeker ticket voor een tweede deelname. Op het beslissende moment gaf Marie een vierde en vijfde goed antwoord waardoor haar tijd stopte en Ella aan de beurt kwam. Om de dochter van Gert Verhulst vervolgens genadeloos af te maken. 

8 reacties

  • Michel Vandewiele

    4 jaar geleden
    Gewoon goeie televisie en wie de versie op Nederland verkiest heeft duidelijk een gebrek aan humor, nochtans zeer welkom in deze beetje donkere tijden.
  • Kevin Colson

    4 jaar geleden
    Gewoon geweldig dat #dsmtw terug is. Jeroom & vooral James waren volledig top. Misschien meteen het beste "koppel" als jury (Zal alleszins moeilijk zijn om te evenaren). De definitie van ontspannende televisie. Aub, véél meer van dat !
  • michael de spiegelaere

    4 jaar geleden
    Nog altijd een van de meest onderhoudende spelprogramma's, maar er komt toch flink sleet op : de rijmpjes van Van Looy, de eeuwig terugkerende vraag "Wie zal het halen?", de geënsceneerde grapjes van de jury (de enige die bij mijn weten hier tegenin ging was Tom Waes)... het wordt almaar ergerlijker. Een beetje frisse wind binnen hetzelfde format zou absoluut geen kwaad kunnen.
  • Rachel Cousse

    4 jaar geleden
    Het niveau zakt met de jaren. Af en toe leuke momenten, maar het is meer een praat programma dan een quiz. En gelukkig bestaat er ondertiteling (888) er was amper een woord te begrijpen van die jongen “Senne”.
  • Bart Dewil

    4 jaar geleden
    Ik heb dat programma na een kwartier van miserie afgezet.Ik wacht wel op de Nederlandse versie, die is stukken beter.