Een sneltest.
Volledig scherm
PREMIUM
Een sneltest. © Wannes Nimmegeers

Onze opinie. Vals gevoel van veiligheid door sneltesten? De burger is geen idioot

Sneltesten zijn de nieuwe mondmaskers. Ze kunnen een zinvol hulpmiddel zijn in de strijd tegen het virus, maar we hebben ze niet. En dus zijn er politici die dezelfde communicatiestrategie denken te moeten volgen als in maart. Namelijk: "Sneltesten kunnen een vals gevoel van veiligheid geven." 

17 reacties

  • nico vets

    4 jaar geleden
    Het doet goed te zien dat de grote meerderheid in mijn stad die muilkorven niet dragen.We zullen er veel beter uitkomen dan degene die hun weerstand nu totaal kapot aan het maken zijn door hun "gezond verstand" te gebruiken.
  • bert bert

    4 jaar geleden
    tuurlijk is de burger geen idioot! wie heeft ooit politiekers en laat staan virologen geloofd? dan geloof ik eerder mijn kapster, die zegt soms,,,,,heel soms , iets zinnigs
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Waarom gaat de Vlaamse regering niet iedereen testen? Beetje te veel logistiek om zich te vrijwaren van corona? Ja het is nochtans groot verschil hoor... 90 miljoen uittrekken of enkele miljarden schade door economie plat te leggen. Platte Vlaamse Regering... relance plan? lachertje toch. Men pakt het niet aan!
  • Guy Pollaerts

    4 jaar geleden
    En dan maar beweren dat ze veel hebben bijgeleerd met de eerste golf...vergeet het!
  • Alexa Grieken

    4 jaar geleden
    Politici en denken is een woordcombinatie dat niet in één zin past.