Van der Poel kon in Gent-Wevelgem louter aanklampen bij Van Aert. Tot frustratie van die laatste.
Volledig scherm
Van der Poel kon in Gent-Wevelgem louter aanklampen bij Van Aert. Tot frustratie van die laatste. © Photo News

Roger De Vlaeminck: “Van Aert was 30% beter dan Van der Poel en wint zondag de Ronde”

Ronde van VlaanderenOpnieuw rivaliteit in de koers. Na Gent-Wevelgem gingen de poppen even aan het dansen toen Wout van Aert zijn ergernis richting Mathieu van der Poel in niet mis te verstane woorden uitsprak. Roger De Vlaeminck, superfan van Wout én Mathieu, wikt en weegt.

21 reacties

  • Frederick Timmerman

    3 jaar geleden
    @Pierre De Smet: 'k wil het u nog eens op een fiets zien doen wat VDP doet! Wat zegt het spreekwoord: de beste stuurlui staat aan wal.
  • Actie reageertje Reactie

    4 jaar geleden
    Al van in de jeugd komt WvA iets te kort tegen MvdP. Dat wekt frustratie op om steeds te laat te komen. Nu rijdt WvA een prima seizoenen, het is een van de besten in een prima Nederlandse ploeg!!?? Zal niet passen in een ploeg met Remco. WvA is en blijft bleiten al hij niet wint. Ja en de Vlaeminck, die zich gedraagt als een overjarige puber, is zijn eigen tijd vergeten zeker.
  • Filip Joly

    4 jaar geleden
    Mathieu klampte aan, Mathieu reed het gat steeds dicht op Waut maar nam nooit over. Misschien kon hij niet overnemen. Piepedood. Zijn goed recht maar zo had hij ook nooit kans om te winnen, dispite dat hij willen winnen als rede opgaf. Door alles zelf toe te fietsen hebben de slimmeriken zijn bord eerst leeg gegeten. Ik hou van alletwee, wat is koers toch mooi.
  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    Wout zou beter MVP de kop opdringen, nu de gebroeders Roothoofd kunnen er wat van hoe een ander een hak te zetten en als MVP geen werk wil verrichten dan laat ik de winst aan een ander, maar wieltjes zuigen is een Hollanse eigenschap :-) sportief is wat anders, in alle vorige wedstrijden na corona is het zondag de eerste keer dat het weer.de kop op steekt
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Gorissen Marcel , ik denk dat Van Aert wel al weet waar de prijzen verdeeld worden , en zeker van dit huidig seizoen !