Steven Kruijswijk verlaat de Giro na een positieve coronatest.
Volledig scherm
Steven Kruijswijk verlaat de Giro na een positieve coronatest. © Photo News

Corona onthoofdt de Giro nu helemaal: Jumbo-Visma, Mitchelton-Scott en Matthews niet meer van start na positieve tests

GiroCorona hakt ongenadig hard in de Giro. Mitchelton-Scott en Jumbo-Visma komen na de eerste rustdag niet meer aan de start in de Ronde van Italië. Bij de Nederlandse ploeg testte kopman Steven Kruijswijk positief op COVID-19. Ook Michael Matthews van Team Sunweb verdwijnt uit de wedstrijd.

7 reacties

  • Moers Patrick

    4 jaar geleden
    De gokkantoren hebben iets nieuws gevonden.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Karel, moesten er in de Tour wel besmettingen zijn geweest zouden die achteraf allemaal zijn uitgekomen want al die renners zaten 2 dagen later al verspreidt over andere koersen.. Logisch nadenken man
  • Patrick Huwel

    4 jaar geleden
    Mocht iedereen eerlijk zijn wat positieve besmetting betreft zouden we wel eens kunnen opschrikken.Helaas gaat geld boven gezondheid in de topsport.
  • Jan Vos

    4 jaar geleden
    @Karel Rutjens Vergelijk de kaart van Frankrijk tijdens de tour met de kaart van Italië nu en je zal merken dat er een kleurverschil is. Is dus best mogelijk dat er toen veel minder besmettingen waren.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Karel ik wel want zelf na de toer is er niets buitengekomen van besmettingen bij renners die de toer hebben gereden. Net zoals in de voetbal bij de enen ploeg heb je wel besmettingen bij een andere niet. Aan wat ligt dat wie kan het weten. Maar wijs niet met de vinger naar topsporters die doen er alles aan om besmettingen te voorkomen.