Stijn Vlaeminck en Tom Boonen bespreken de wieleractualiteit in 'In het wiel'
Volledig scherm
Stijn Vlaeminck en Tom Boonen bespreken de wieleractualiteit in 'In het wiel' © Photonews

“Ik had het er wel moeilijk mee om hem zo te zien wenen”: Tom Boonen over de situatie van Cavendish in onze podcast ‘In het Wiel’

WielrennenIn de eerste aflevering van onze gloednieuwe podcast ‘In Het Wiel met Stijn Vlaeminck en Tom Boonen’ is ook de situatie van Mark Cavendish een van de thema’s. “Ik had het er wel moeilijk mee om hem zo te zien wenen”, zegt Tom Boonen over zijn gewezen concurrent. Beluister hieronder de eerste aflevering van ‘In Het Wiel’. 

18 reacties

  • Niels Paelinck

    4 jaar geleden
    Mensen aub, ik ben een hele grote supporter van WVA, maar de reacties jegens VDP zijn echt overdreven. Er moet voor jullie precies altijd 1ne den beste zijn. Ofwel WVA ofwel VDP. Ik zal u zeggen, ze zijn allebei wereldtop. Het zal puur afhangen van de vorm van de dag wie de bovenhand neemt. Ik hoop van harte dat Wout zondag wint, maar als het Mathieu wordt dan zal dat dik verdiend zijn. Respecteer beide atleten aub.
  • Lucie Vervaeke

    4 jaar geleden
    Zoals steeds goede analyse van Tom Boonen. Heeft recht van spreken, topper geweest met veel ervaring , weet dus HEEL veel.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Als iedereen op je wiel rijdt is dat eigenlijk een compliment. dan zien ze je als de beste renner. sagan kan er ook over meepraten.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer dat Boonen een voorkeur heeft voor VDP als het om Wout gaat, wat moet Wout anders koersen onderweg doet hij de meeste en de langste op kop en in de finale gaat hij zo goed als altijd het gat toe maken en dat altijd met de bedoeling om te winnen. Maar als er ene laffe renner mee doet alleen om Wout te laten verliezen, waarom zou Wout dat niet mogen zeggen bekijk de laatste 4 km en die zeggen voldoende in plaats van dat gezever zonder inhoud
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    VDPoel heeft 3 maal stevig moeten aanklampen op de kemmel om Van Aert bij te houden en dat was duidelijk te zien , dat kostte hem krachten en zag zijn kansen verwateren zoals hij zelf verklaarde dat hij op zijn limit zat ! En had dan waarschijnlijk liever gehad dat Wout ook niet won wat logisch is .