Kayla Eubanks was niet akkoord en postte deze foto van haar outfit op sociale media.
Volledig scherm
Kayla Eubanks was niet akkoord en postte deze foto van haar outfit op sociale media. © Twitter

Vrouw geweigerd op vliegtuig vanwege diepe decolleté

BizarEen incident waarbij een vrouw vanwege haar decolleté is geweigerd op een vliegtuig, zorgt voor discussie. Kayla Eubanks mocht niet inchecken omdat haar borsten “obsceen en aanstootgevend” waren. Nadat een piloot haar een T-shirt leende, kon ze toch mee. Maar ze is allesbehalve tevreden.

34 reacties

  • Marc Uytdewilgen

    4 jaar geleden
    Vind ik normaal dat die geweigerd wordt, en ik ben geen pezewever, ver van zelf!
  • Jan VANDEN BERGHE

    4 jaar geleden
    Reiskledij is iets anderd dan strandkledij of bordeelkledij. Als je dat niet weet, dan neem je maar geen vliegtuig. Maar ja sommigen vinden een camping-tuxedo (trainingspak) ook al kledij om overal mee te komen. Zegt eigenlijk alles over henzelf.
  • Eric Leysen

    4 jaar geleden
    Ik vind het geen stijl. Maar de moment dat kleding alles moet bedekken zitten we in een fundamentalistische moslimstaat. En dát is véél erger dan iemand die zich zo kleedt en per slot van rekening alleen zichzelf te kijken zet of zelfs belachelijk maakt. Maar dat is nog altijd democratie, en dát is véél belangrijker.
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    Gewoon weigeren, het is een vliegtuig en geen bordeel.
  • Pierre De Bock

    4 jaar geleden
    Waar sommige mensen aanstoot aan nemen, gewoon belachelijk. Wat mooi is mag gezien worden zeg ik maar, het moet natuurlijk een beetje fatsoenlijk blijven. De Bock Pierre