"Registreer je vandaag en maak een plan om vroegtijdig te stemmen", zo roept Barack Obama op.
Volledig scherm
"Registreer je vandaag en maak een plan om vroegtijdig te stemmen", zo roept Barack Obama op. © AFP

Oud-president Barack Obama schiet Joe Biden te hulp met campagnefilmpjes: “Registreer je vandaag”

Barack Obama schiet de Democratische presidentskandidaat Joe Biden te hulp met een videocampagne. De voorganger van Donald Trump roept kiezers op toch echt te gaan stemmen.

5 reacties

  • JOHAN JV

    4 jaar geleden
    Biden doet nooit zijn termijn uit ...staat al vast .
  • Frank De Rycke

    4 jaar geleden
    Zijn termijn zit er op en deed het zeker niet beter en gaat het nu proberen om een ander op zijn plaats te krijgen pfff ...
  • Jerome Steens

    4 jaar geleden
    Obama heeft er dan ook alle baat bij als biden zou winnen dan kunnen ze het strafrechtelijk dossier tegen hun waarschijnlijk ( spionage , fake rusland )( steele dossier en flin dossier ) tegenhouden
  • Paul Geerts

    4 jaar geleden
    Geen wonder dat Biden Obama nodig heeft: gisteren zei hij nog dat hij verkiesbaar was voor de senaat en kon hij de naam van Mitt Romney niet onthouden, om er maar twee uit te halen.
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Oei, als dat maar hulp is voor Biden. Obama staat bekend als de slechtste en zwakste president na 1950, niet volgens Go-Obama-Go-BjornSoenens natuurlijk maar wel bij de Am. kiezer. Trump zal niet herkozen worden vermoedelijk, maar dat een kwibus zoals hij de hele onverdraagzame correcte wereld in 2016 op de bek liet gaan is onovertrefbaar en blijft hét hoogtepunt van politiek genot van de laatste 100 jaar.