AP
Volledig scherm
© AP

“Thibaut Courtois speelt dit weekend"

6 reacties

  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Courtois en debruyne mogen van mij altijd in Engeland en Spanje blijven! Doen alsof je geblesseerd bent omdat je geen zin hebt om voor uw land te spelen! Laat ze dan ook maar thuis voor de grote toernooien! Debruyne is niet zo onmisbaar als iedereen zegt! Goeie Mertens en hazard samen met lukaku is genoeg vanvoor! In de goal kan mignolet of vancrombrugge het even goed doen als courtois!
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Dat wist iedereen al voor dit artikel ze hebben geen goesting om de oefenwedstrijden (nations league) em haken geblesseerd af en de clubs spelen gretig mee niks vaderlandsliefde en niks trots alsook niks respect voor de fans want ze kunnen zich niet opladen voor deze wedstrijden ze spelen toch al 2/3x per week voor ocharme een paar 100000 euro en ze moeten tussendoor nog trainen ja dat kan een simpele werk mens niet zeggen die elke dag moet werken voor een hongerloon die kan niet afzeggen
  • Sonja De Grave

    4 jaar geleden
    Benieuwd wat de grote manitou Martinez daar weer zal van zeggen.   Hij zal wel weer een excuus hebben 
  • boris paesen

    4 jaar geleden
    Laten schorsen door de fifa wegens weigeren van werk. En niet meer oproepen voor de nationale ploeg. We hebben goede doelmannen genoeg.
  • Petronella Ressen

    4 jaar geleden
    Nooit meer in nationale ploeg als dat zo is!..