De nieuwe verpakking van de iPhone 12.
Volledig scherm
De nieuwe verpakking van de iPhone 12. © Apple

Bij iPhone 12 geen lader en oortjes meer in de doos

iHLNAls je vanaf deze maand een nieuwe iPhone 12 koopt, schrik dan niet wanneer je de oortjes en lader niet vindt in het doosje. Apple heeft besloten dat wie die nodig heeft ze apart moet kopen, want dat is beter voor het milieu. Als geste zijn de Earpods met Lightning-poort goedkoper gemaakt en krijg je voor dezelfde prijs als voorheen een betere lader.

5 reacties

  • eric van der jeugdt

    4 jaar geleden
    En bovendien maken we nu nog meer winst vergeet ze te zeggen
  • Daniel Corstjens

    4 jaar geleden
    En dan zeggen dat hij goedkoper is de de iphone 11, als je een lader en oortjes appart erbij koopt dan is hij een pak duurder, ze hadden best een keuze optie erbij gedaan, met of zonder lader!
  • Marc Wouters

    4 jaar geleden
    Gelukkig heeft Apple niet eens hun veel te dure marketing afdeling nodig. De grote schare applefans zullen anderen wel overtuigen waarom dit alles zoveel beter is.
  • Daisy De Smedt

    4 jaar geleden
    Dus je koopt een toestel dat maar half werkt want als je geen extra materiaal aankoopt of al hebt (laptop en of lader) werkt je iPhone na 1 dag al niet meer. Ik laad meestal mijn Iphone ‘s avonds op na het werk, hier wil dat dan zeggen dat ik telkens mijn laptop moet nemen of een extra kost moet doen!
  • Geert Vermuyten

    4 jaar geleden
    Dus een pak transportkosten en maakkosten minder en toch zal hun product duurder verkocht worden in Europa ... Mooi staaltje van “eco”kapitalisme.