Duim naar boven: Ronaldo doet teken dat hij het goed stelt terwijl hij de training van Portugal in Lissabon overschouwt.
Volledig scherm
Duim naar boven: Ronaldo doet teken dat hij het goed stelt terwijl hij de training van Portugal in Lissabon overschouwt. © EPA

Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantaine

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo, die gisteren bij de Portugese selectie een positief testresultaat op Covid-19 kreeg, heeft vandaag het Portugese trainingscentrum in de rand van Lissabon verlaten. Hij vloog intussen met een privéjet terug naar Turijn, waar hij zijn quarantaine zal uitzitten. Ook de rest van de A-ploeg van Juventus zit trouwens in isolatie na een positieve test van Weston McKennie.

7 reacties

  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Hebben diegenen die vinden dat het profvoetbal moet stilleggen er al eens aan gedacht dat je daarmee mensen verhindert om hun beroep uit te oefenen? Dus als iemand in een fabriek positief test moet die fabriek dan ook 1 of 2 weken sluiten of wat?
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Het is al langer geweten dat sporters geen symptomen van betekenis hebben. Ze vervelen zich enkel in hun quarantaine wat de facto impliceert trainen op kracht in een binnen inrichting. Dat zal CR doen. Tot zover het belang van corona en zijn effecten.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Is dat diegene die in het verleden de regels naar eigen goeddunken interpreteerde ? Voetbal gelijk stellen met de burger en stilleggen , alle voordelen intrekken .
  • Nico Gordini

    4 jaar geleden
    Ik kan me al voorstellen hoe hij over de grond ligt te rollen van de "pijn"
  • Ronald Cardinald

    4 jaar geleden
    Carona maakt geen onderscheid tussen prof en amateurvoetbal en waarom mogen hun wel verder sporten