AD
Volledig scherm
PREMIUM
© AD

Waarom schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra zo mateloos populair is

Wibrawinkels in het zuiden van Nederland worden opeens overspoeld door hamsterende Belgen met maar één doel: het schoonmaakmiddel Dasty, ook wel de “Rolls-Royce onder de ontvetters”, bemachtigen. Maar waarom? Wat maakt het gele schoonmaakgoedje zo mateloos populair?

12 reacties

  • Jos Dupont

    4 jaar geleden
    Je weet wel afbrekers en negativisten zijn er overal !!
  • Veronique Minjauw

    4 jaar geleden
    Vlekken die je niet uit kledij krijgt, een goede spuit van dat spul erop en de vlek is weg. Ook beste middel om de velgen van de wagen proper te krijgen. Je ziet het zwart er zo afdruipen. Maar mijn frietketel ermee schoonmaken zou ik toch ook niet doen.
  • Nancy De Cloedt

    4 jaar geleden
    Het is echt een fantastisch spul,een winkel in de buurt is uitgesloten .Dan maar hopen dat niet alleen de zakelijke klanten via de webshop kunnen kopen ,maar ook de gewone klant ,poetsvrouw of wie dan ook.Doe aub jullie best.
  • Karin Godin

    4 jaar geleden
    Moet niet vragen wat daar allemaal inzit als alles zomaar als sneeuw voor de zon verdwijnt !!! Je kan dat alles ook met natuurlijke producten schoon krijgen. De frietketel ermee schoonmaken, man man zal daar zeker geen gaan eten hoor !!! 
  • danny kimpe

    4 jaar geleden
    Eddy de snel? Ik gebruik dat product ook voor de frietketel, niets is beter dan dasty en als je dat goed naspoelt is daar niets mis mee bovendien blinkt dat als een spiegel... zonder strepen!