Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Grote Corona Peiling: 8 op de 10 Vlamingen willen strengere maatregelen

Ruim acht op de tien Vlamingen willen de huidige maatregelen aanscherpen om de tweede coronagolf klein te krijgen. Dat blijkt uit De Grote Corona Peiling van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS. Zeven op de tien willen zelfs dat in de steden een avondklok van kracht wordt.

134 reacties

  • RENE ROSSEEL VAN HAMME

    4 jaar geleden
    Vraag me af door wie/waar die peilingen zijn gedaan; avondklok instellen OK, maar eerst zeggen dat Horeca sluiten een ramp zou zijn om daarna met voorhamer te kloppen??!!
  • christy august

    4 jaar geleden
    Waarom nog lotto spelen , We hebben 200 maal meer kans te sterven aan corona dan dat we de lotto winnen . 
  • Erica Huys

    4 jaar geleden
    mij hebben ze toch niet gevraagd omtrent deze peiling. En ja alles word beperkt, lang leven de democratie die op niets trekt. We zukllen nog heel veel spijt van krijgen hoe het er nu aan toe gaat
  • Staf Van Looy

    4 jaar geleden
    Ik vind dat ze werken ook maar moeten verbieden. Daar komt je met heel veel verschillende mensen bijeen. Als ze het sociaal leven gaan beperken. Je mag toch nog wat ontspanning hebben of altijd onder stress staan 
  • Dirk Bouwen

    4 jaar geleden
    Representativiteit van deze enquete is onbestaande. Een groot gedeelte van de mensen is het dagelijks gezeur van Van Ranst en andere experts, de vele overdrijvingen beu. Waar het probleem van de besmettingen en crisis écht zit, daar gebeurt niets, al sinds maart. Werk en het onderwijssysteem werkt als breed vertakt netwerk om alles verder in de maatschappij te verspreiden, daar is weinig of niets aan te doen. Maar middenstand, drankgelegenheden en restaurants moeten het gelag betalen?