Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén absolute uitblinker, twee Duivels flirten met de buis

Rode DuivelsOpdracht volbracht. De Rode Duivels wonnen vanavond zonder al te veel overschot in IJsland (1-2) en worden door het verlies van Engeland tegen Denemarken (0-1) opnieuw leider in de groep. Net zoals in Engeland één echte uitblinker, twee Duivels flirtten met de buis. Ontdek hieronder alle punten.

11 reacties

  • Ben De Cock

    4 jaar geleden
    Lukaku de enige op niveau. Witsel Meunier Van Aken Castagne Carasco Doku Van Aken allemaal beneden hu niveau en sommige overroepen en niet op hun plaats bij de Duivels. De Verdediging stond er en presteerde ook op niveau. Mignolet viel nog mee voor hetgeen hij moest doen. Neen zo gaan we er niet komen en met hetgeen we nog op de bank hebben zeker niet. 
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Als je sommige analysten hoort was er maar een uitblinker namelijk Lukaku. Hij heeft niets anders gedaan wat zijn normale taak is als opgestelde spits. Eerste goal, cadeau van nr. 18 van Ijsland, niet te missen. Tweede goal prima aktie van Romelu, maar onnodige ingreep van de verdediger. Strafschop dus en die neemt Romelu correct. Tweede helft, helemaal geen Lukaku meer gezien, maar gans de ploeg ondermaats. 
  • Frank Van Gils

    4 jaar geleden
    Dat Martinez dit nog aanvaard snap ik totaal niet. Tegen Engeland was het niet goed en tegen IJsland nog slechter. Geen tempo, veel afval in het spel en de meeste weten precies niet naar welk doel ze moeten spelen. Altijd maar breed en achteruit. Als dit de toekomst wordt van onze nationale ploeg, ziet het er zeer slecht uit. Nu hadden we gelukkig Big Rom nog. Voetbal van een zeer laag niveau
  • Frank Waeghe

    4 jaar geleden
    Waar komt plots die grote bewondering voor Doku vandaan. 30 miljoen voor deze speler dat klopt toch niet. En dan nog veel speelkansen bij de nationale ploeg. Stelt Kompany de ploeg op of Martinez? Trossard heeft veel meer moeten tonen alvorens er kansen kwamen. Trouwens er zijn er wat mij betreft heel wat die met een buis geflirt hebben gisteren.
  • Eric Raes

    4 jaar geleden
    Carrasco die denkt toch dat hij alleen op het veld staat, wat ik gisteren heb gezien verdient België niet om op de eerste plaats te staan, zijn dit profs of zijn dat amateurs? Doku zoals hij nu speelt zal hij in Frankrijk vlug op de bank belanden, snel is hij wel maar wel zonder bal? er zijn nochtans veel betere spelers in kleinere ploegen hoor, we hebben een betere coach nodig, ene die onpartijdig is?