De meisjes van K3 op de set van 'Dans van de Farao'
Volledig scherm
De meisjes van K3 op de set van 'Dans van de Farao' © BELGA

K3 gaat volgende maand weer optreden: “Hier kijken we ontzettend naar uit”

MuziekGoed nieuws voor K3-fans: Hanne, Marthe en Klaasje gaan opnieuw optreden. “Op een veilige manier, coronaproof kunnen 200 mensen per optreden meegenieten van alle K3-hits", klinkt het enthousiast. De ticketverkoop start op donderdagochtend.

7 reacties

  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Optreden? In corona tijden? Droom maar verder.
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Blijf maar dromen , binnen een week komt er een lockdown en zal er niets meer mogen , en terecht , het is nu niet meer de moment om nog extra verspreiding te creëren , de veilige bubbels met kinderen zijn een hoax, dit krijg je nooit fatsoenlijk gedaan. Maar er moet en zal geld op tafel moeten komen zeker.
  • Dirk Zwartenbriek

    4 jaar geleden
    Ha ha de corona cijfers gaan de lucht in en toch mogen ze optreden niet te geloven
  • Romana Crabbe

    4 jaar geleden
    Hoelang zijn deze meisjes nu al K3 en nog steeds geraak ik het niet gewoon om hen als K3 te zien . Neemt niet weg dat ze goed kunnen zingen hun drietjes maar ik vind het gewoon een meidengroepje . Ook de liedjes zijn wat veranderd . De vroegere K3tjes hadden meer kinderlijke liedjes vind ik . Maar misschien ligt het aan mij :p
  • Monique Moens

    4 jaar geleden
    Ik word tureluurs van zo een aankondigingen. De media staat vol explosief stijgende cijfers. En dan doen we concertje. Weliswaar coronaproef. Maar, jammer voor de events ,blijf nu toch maar beter zo veel mogelijk thuis.