Premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister Frank Vandenbroucke (sp.a).
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister Frank Vandenbroucke (sp.a). © Photo News

De Croo en Vandenbroucke krijgen goed rapport: “Voor het eerst steeg motivatie na aankondiging van strengere maatregelen”

De aanpak van de nieuwe regering in de coronacrisis lijkt te werken. Volgens een nieuw rapport uit de motivatiebarometer van de Universiteit Gent steeg voor de allereerste keer de motivatie van de bevolking om zich aan de regels te houden na het aankondigen van strengere maatregelen. Met dank aan de motiverende communicatie van premier Alexander De Croo (Open Vld) en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a).

19 reacties

  • boris paesen

    4 jaar geleden
    Waarom krijgen die twee zo een goede commentaar IVM hun communicatie naar de buitenwereld. Ze doen net alsof ze het tegen kleuters hebben. En welke andere maatregelingen heeft deze regering dan al genomen.
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Welke nieuwe maatregelen hebben die genomen? We zitten aan 8500 besmetten per dag, dit slaat op niks 
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Wat hebben ze al gedaan? Niets. En het wordt maar erger.
  • Daisy Le Bacq

    4 jaar geleden
    Zijn onze politiekers ook goede acteurs? Of is het toeval dat sommigen (meestal vele) de gave beschikken om "rond de pot te draaien en de bevolking een rad voor de ogen te draaien? 
  • Rita De Booser

    4 jaar geleden
    En al die Duitsers die door België en Nederland reizen om een feestje te bouwen op de campings is dat de regel , voor ons is dat gezegde Blijf in uw Kot