Bettiol, de winnaar van vorig jaar, wordt vooruit geschreeuwd op de Paterberg. Taferelen die we dit jaar niet te zien zullen krijgen.
Volledig scherm
Bettiol, de winnaar van vorig jaar, wordt vooruit geschreeuwd op de Paterberg. Taferelen die we dit jaar niet te zien zullen krijgen. © Getty Images

Organisatie Ronde van Vlaanderen herhaalt oproep: "Blijf alsjeblieft thuis"

Ronde van VlaanderenFlanders Classics, organisator van de Ronde van Vlaanderen die zondag wordt gereden, is ervan overtuigd dat het gaat lukken om de wielerwedstrijd op een veilige manier te laten doorgaan. Dat heeft CEO Tomas Van Den Spiegel gezegd op een persconferentie in Antwerpen. "We hebben allerhande maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen, maar het gemakkelijkste is dat de supporters de wedstrijd gewoon thuis op televisie volgen.”

2 reacties

  • Kevin Springael

    4 jaar geleden
    In welke grondwet staat dat geschreven dat je niet naar de koers mag gaan ? En beboet worden? Het is trouwens binnen huis dat je ook kunt op rapen!
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Je hoort hier al zeggen dat er plaatsen zijn waar bijna niemand komt , ze zijn van plan om morgen al te gaan verkennen en er te blijven.