Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jong en gezond? Dan kan het tot 2022 duren eer je vaccin krijgt

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) kan het tot 2022 duren eer jonge en gezonde mensen een vaccin kunnen krijgen tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins zullen immers beperkt zijn in aantal en bestemd voor de mensen die het grootste risico lopen.

3 reacties

  • dieter devreze

    3 jaar geleden
    Jong en gezond mag de economie rechthouden, pensioenen en amb(etan)tenaren betalen, maar laatst gevacinneerd worden. Misschien toch omgekeerd. Een bejaarde kan zonder probleem nog een tijdje in lockdown blijven. Ze pleiten daar sowieso het meeste voor. Gegarandeerd inkomen, maar homaar als we door tekorten hun pensioenen zullen verlagen. 
  • Tom Sebrechts

    4 jaar geleden
    Onmiddellijk sluiten van de restaurants, cafés, sportclubs, en om het even welke evenementen, gedurende 4 weken. O ja, ook de kleding winkels dicht, enkel de supermarkten openen nog. Bedankt
  • erik vercammen

    4 jaar geleden
    Wedden dat zomer 2021 reisorganisaties en andere landen een vaccinatie vereisen om te kunnen reizen? En dus daardoor velen verplicht zich moeten inenten met het oog op reizen en er waarschijnlijk ook een pak vaccins opzij gehouden worden om de reis sector toch te kunnen paaien?