Koning Filip en prinses Delphine.
Volledig scherm
Koning Filip en prinses Delphine. © Belgische Monarchie/Monarchie belge/Belgian Monarchy

Koning Filip en prinses Delphine ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens drie uur durende lunch: “Een bijzonder gesprek”

RoyaltyOpmerkelijk nieuws van het Koninklijk Paleis in Brussel. Koning Filip (60) laat weten dat de eerste persoonlijke ontmoeting met prinses Delphine (52) inmiddels achter de rug is. In een verklaring, die het paleis heeft vrijgegeven, spreekt het koningshuis van “een bijzonder gesprek” dat hen de gelegenheid gaf “om elkaar te leren kennen.”

49 reacties

  • Elsje Monserez

    3 jaar geleden
    Hij had wel veel tijd nodig om tot inzicht te komen. Toch schoon dat hij de stap heeft gezet naar zijn zus. Albert is een lafaard die zijn verantwoordelijkheid niet neemt
  • Rudy Simoens

    3 jaar geleden
    Een mooi gebaar maar wel rijkelijk laat want hij weet al sedert jaar en dag dat het zijn halfzuster is! Nu lijkt de ontmoetng, zoals reeds eerder gesteld, bedoeld om zijn populariteit wat aan te zwengelen!
  • Eduard Vanderheyden

    3 jaar geleden
    Filip is veel nuchterder en toont respekt. Iets wat je van Albert niet kan zeggen. Proficiat Filip.
  • Nancy De Cloedt

    3 jaar geleden
    Dit is heel Nobel en er hangt een ontspannend sfeertje.De volgende foto is met de ganse familie .Proficiat met die mooie verzoening 
  • freddy cardoen

    3 jaar geleden
    Het is misschien wel een mooi gebaar naar Delphine toe maar het zou beter geweest zijn van dat in de privésfeer te houden . Nu lijkt het of dit is gedaan om zijn populariteit te vergroten .