VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Mustafa (51) waarschuwt vanuit UZ Gent: “Neem corona serieus, als ik hoest worden mijn longen eruit gerukt”

Het Universitair Ziekenhuis van Gent plant vanaf maandag geen niet-dringende ingrepen meer. De directie heeft geen andere keuze: extra verplegers, artsen en bedden zijn nodig om de Covid-patiënten te verzorgen. VTM Nieuws mocht uitzonderlijk filmen in een van de twee afdelingen die intussen voor hen geopend zijn.

9 reacties

  • ingeborg boon

    4 jaar geleden
    Deel via de media mee dat er hoge boetes komen als mensen zich niet aan de regels houden. De mens heeft gezag en regels nodig.
  • Stephan Priem

    4 jaar geleden
    Oudere worden meestal besmet door jongere gezinsleden, dus ver moet men het meestal niet zoeken. Toch spoedig herstel voor alle covid patiënten en een pluim voor het medisch personeel.
  • Benny Van den broeck

    4 jaar geleden
    Veel sterkte!
  • Jim Bruy

    4 jaar geleden
    Luister naar deze mensen, het zijn net diegene die nu aan bod moeten komen om mensen bewust te maken van de gevaren. Aan al de rest hebben zij die laks hebben aan alle regels geen boodschap. Confronteren is de juiste remedie.
  • ronny wenselaers

    4 jaar geleden
    Hoop dat ieder die dit leest, jong of oud wakker wordt. Dit is geen griepje . Sterke aan alle getroffenen en hopelijk vlug beterschap. Aan ieder in de zorg , alvast hartelijk dank . Dat jullie weer gaan klaar staan 24 op 24