Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AFP

“Blij dat ze weg zijn uit die traumatische omgeving”: Hans Bonte reageert op terugkeer Vilvoordse Syriëstrijdster en haar drie kinderen

VilvoordeDe Vilvoordse Syriëstrijdster Noura Firoud (24) is met haar haar drie kinderen vanuit Turkije teruggekeerd naar België. Het parket Halle-Vilvoorde zal zich nu ontfermen over de drie minderjarige kinderen van de vrouw.

26 reacties

  • Achiel Devos

    4 jaar geleden
    Veilig terug naar het warme nest Belgie,met al zijn sociale voorzieningen.Hoeveel gaat dat grapje ons eigenlijk kosten?
  • Jean-paul hanon

    4 jaar geleden
    Wij willen mensen die gekozen hebben voor een terroristische organisatie niet terug in België. Gaat Mr Bonte de kosten van deze terroriste en haar kinderen betalen ?  
  • Nikolaas Bouman

    4 jaar geleden
    Uiteindelijk krijgt ze als straf niet meer dan een tik op de billen. Dan wacht dop en een mooi huids waar ze haar mede-strijders kan ontvangen. Wat zijn we toch kinderlijk naïef in België. 
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    Hopelijk komt het allemaal goed en komen de kinderen in een positieve opvoeding terecht maar het feit dat men daarover zo mysterieus doet is geen goed teken. 
  • katty Philips

    4 jaar geleden
    Als Bonte toch zo content is, dat hij ze dan bij hem in huis neemt op eigen kosten, en niet op kosten vd gemeenschap. Waar zijn ze hier toch mee bezig?