De Nederlandse 'Undercover'-acteur Frank Lammers was de nieuwkomer in de vierde aflevering van 'De Slimste Mens'.
Volledig scherm
De Nederlandse 'Undercover'-acteur Frank Lammers was de nieuwkomer in de vierde aflevering van 'De Slimste Mens'. © VIER

Een Indische versie van ‘Loft’ en “de vechtpartij” van Erik Van Looy: acteur Frank Lammers steelt de show in spannende ‘Slimste Mens’-aflevering

TVWe zijn nog maar één week ver in ‘De Slimste mens ter Wereld’ en de VIER-quiz heeft al een eerste kandidaat voor de finaleweken, die in december zullen betwist worden. Met een tweede klinkende overwinning op rij eigende Ella Leyers (32) zich dat eerste ticket toe. Toch was het vooral Nederlander Frank Lammers (48) die de show stal met z’n gevatte en scherpe humor. Helaas betekende één geniaal moment van Hans Vanaken (28) de ondergang voor de ‘Undercover’-acteur. 

0 reacties

  1. Erik van Looy stelt de 34 kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ editie 2020 voor: “Voor het eerst evenveel mannen als vrouwen”
    PREMIUM
    TV

    Erik van Looy stelt de 34 kandidaten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ editie 2020 voor: “Voor het eerst evenveel mannen als vrouwen”

    Eindelijk is het zover: voor het eerst in de geschiedenis van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zijn er evenveel vrouwen als mannen die een poging zullen wagen om de populairste tv-quiz van deze eeuw te winnen. Erik Van Looy, 58 inmiddels, en toe aan zijn zestiende (!!) seizoen van deze Woestijnvisquiz, blinkt als hij de 34 kandidaten voorstelt. De quiz die ooit begon met drie vrouwen, mag nu 17 potentiële winnaressen verwelkomen. Het is wel al tien jaar geleden, toen VRT-journaliste Linda De Win Slimste Mens werd, dat een vrouw kon winnen.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?