Staf Coppens met z'n kinderen Beau en Nora
Volledig scherm
PREMIUM
Staf Coppens met z'n kinderen Beau en Nora © rv

COLUMN. Staf vertrekt: “De nacht voor hun eerste schooldag slaap ik slecht: ‘Wat doen we de kinderen toch aan?’”

ShowbizzStaf Coppens (39) is onlangs met vrouw Monique (47) en kinderen Beau (12) en Nora (11) naar Zweden verhuisd om er een camping te beginnen. Hoe het hen ginder vergaat, kunnen wij achterblijvers volgen in zijn column. En volgend jaar in het programma ‘Camping Cöppens’ op VTM.

3 reacties

  • Rita Rita Abe

    4 jaar geleden
    De kinderen zijn qua leeftijd te oud voor zo een stap. Ze moeten wel alles achterlaten. Familie vrienden, sport. En dan moeten ze ook nog een totaal andere taal leren. Dat gaat spelenderwijs als ze 4 zijn. Nu komen ze in de problemen. Als de ouders zo nodig moeten, wacht dan tot de kinderen een eigen beslissing kunnen nemen.
  • Simone Cornelis

    4 jaar geleden
    Inderdaad, wat doe je je kinderen aan?? En dit allemaal om een paar afleveringen voor tv te hebben. Domme ouders!
  • Quirynen Roger

    4 jaar geleden
    Daar wordt nooit eerst aan gedacht maar nadien is’t paniek.
  1. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.
  2. Na mislukte zangcarrière: droomt ‘The Voice’-winnaar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?
    PREMIUM
    TV

    Na mislukte zangcarriè­re: droomt ‘The Voi­ce’-win­naar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?

    “Ze beloofden mij een internationale zangcarrière.” Als allereerste winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ had Glenn Claes (34) hoge verwachtingen, maar zijn muzikale carrière werd een grote teleurstelling. In een openhartig gesprek vertelt hij waarom het misliep en wat hij daaruit leerde. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en focust zich nu op zijn gezin en bedrijf. “Er zijn artiesten die een pak beter kunnen zingen dan ik”, aldus Glenn, die in ‘Sing Again’ opnieuw zijn kans waagt.