Sofie Demeyer.
Volledig scherm
Sofie Demeyer. © vrt

VRT-journaliste Sofie Demeyer wordt woordvoerster bij minister Verlinden

Justitiejournaliste Sofie Demeyer ruilt de VRT-nieuwsredactie in voor het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Demeyer wordt er woordvoerster.

3 reacties

  • Paul Jadel

    3 jaar geleden
    Wat heeft een woordvoerder daar te doen? De minister Verlinden rammelt alles zelf veel sneller af dan iemand anders. De verstaanbaarheid lijdt er enorm onder, te meer daar wat ze vertelt weinig of geen inhoud heeft. (cfr. "De Afspraak" van laatste vrijdag)
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar hoe politiek getint deze journalisten zijn. Dit is niet de eerste keer dat journalisten plots woordvoerder worden voor een minister en een politieke partij. Hoe kunnen  ze nog neutraal het nieuws kunnen brengen....?Trouwens aan deze minister is nog veel werk. Ze brabbelt wat af dat mens.
  • Francine Vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Zij zou misschien Min. Verlinden kunnen leren van duidelijk te spreken op TV, het gaat niet over wie het snelst praat, de kijker is opgelucht wanneer die vlugge woordenstroom stil valt. Op dat ritme hyperventileert zij binnen de kortste keren. Ik vermoed dat er velen dat gemerkt hebben.