Inge Vervotte.
Volledig scherm
Inge Vervotte. © Gregory Van Gansen / Photo News

Inge Vervotte bestuurder bij VN-fonds voor slachtoffers van mensenhandel

Voormalig minister Inge Vervotte is door secretaris-generaal van de Verenigde Naties (VN) Antonio Guterres aangeduid als lid van de vijfkoppige bestuursraad van het UN Voluntary Trust Fund for Victims of Trafficking in Persons (UNVTF). Dat meldt Buitenlandse Zaken.

4 reacties

  • Vincent Henry

    4 jaar geleden
    Zo gaat het in alle politieke wereldjes. En de burger? Die kijkt  gapend toe en betaalt...
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    "Onze" centjes uitdelen aan de slachtoffers, heel edel en gemakkelijk...maar acties tegen de "daders", de mensensmokkelaars en slavenhandelaars zélf?! Nee hoor, te moeilijk en vooral niet lucratief genoeg, laat die maar doen...het brengt op.
  • L D

    4 jaar geleden
    Weer een vetbetaalde baan waarvan niemand weet waarvoor die nuttig kan zijn.  Ons kent ons deelt vlot banen uit aan wie deel uitmaakt van de "inner circle"   Sinds ze met Letherme op één tafel danste kan haar carrière niet meer stuk. 
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    4 jaar geleden
    Verbijsterend hoe ex-politici bijna zonder uitzondering levenslang blijven teren op de staatsruif. Hebben die dan geen greintje eergevoel ? Denken die dan nooit, 's avonds voor het slapen gaan : "Morgen ga ik eens iets doen zonder dat de belastingbetaler er moet voor opdraaien" ?