Fans in het stadion van Racing Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Fans in het stadion van Racing Genk. © Photo News

Protocollen voor wedstrijden met publiek worden herbekeken: dit staat er op het spel

VoetbalDe hete aardappel voor de sportwereld heeft de regering (nog even) voor zich uitgeschoven. Voorlopig blijven ze in de Jupiler Pro League voetballen mét publiek - “de protocollen worden herbekeken.” Binnen een week kan de wereld er weer helemaal anders uitzien. Het financiële plaatje voor de clubs ook.

7 reacties

  • Evan De Jongh

    4 jaar geleden
    Heeft niks te maken met links of rechtse politiek of wie premier is, voetbal had nooit terug mogen opstarten en die testen hadden ze beter gehouden voor "gewone" mensen maar deze bijzaak moest kunnen doorgaan tegen eender welk risico.  Schaf het af, betaal mensen hun abonnement terug en wacht tot Corona over is om te voetballen.
  • Roos Desreveaux

    4 jaar geleden
    ik vind niet dat ze alle ontspanningen, hoe klein ook, mogen afnemen van mensen, en het voetbal was al zo veilig met die protocollen, en ze werden goed nageleefd, en nu nog eens halveren, tja, we moeten het maar aanvaarden he, voor de volksgezondheid, terwijl er  groepen binnen feestjes aan het bouwen zijn
  • Bram Thuyn

    4 jaar geleden
    Voetbal met publiek. Is dit een grap? Je mag met 4 op straat lopen!! Je mag wel met duizenden mensen naar voetbal gaan. Maskers af drinken zoveel als je maar wil Tijdens de wedstrijd Groot geld weet niet wat Corona is
  • freddie borghoms

    4 jaar geleden
    Bij een huwelijk of een begrafenis mag geen mens komen, maar voor het voetbal, ho maar, dat kunnen ze de mensen toch niet afpakken.  Zolang het maar geld opbrengt, zeker ?
  • Jelle van Elsacker

    4 jaar geleden
    Wat moet ne mens daar nog op zeggen, geld, geld en nog eens geld, en ver daarachter gezondheid.