BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Viroloog Steven Van Gucht: “Het komt goed. Dat geloof ik écht”

Geen etentjes op restaurant, om middernacht naar huis en amper één iemand om mee te knuffelen. Het is opnieuw een héél zware dobber, maar viroloog Steven Van Gucht blijft positief. En hij maant ons aan dat ook te zijn. “Het komt goed. Dat geloof ik écht.”

30 reacties

  • christiane vandecasteele

    4 jaar geleden
    Inderdaad, we geloven rotsvast in Steven Van Gucht . Hij weet waarover hij spreekt. Hij geeft ons hoop en vertrouwen en zegt de waarheid . Hij is ons houvast ! uit ervaring weten we dat zijn voorspellingen altijd uitkomen !
  • katy vercauteren

    4 jaar geleden
    Ik heb eigenlijk medelijden met dr Van Gucht.  Hij kan er ook niet aan doen dat dit virus via toeristen ons land is binnengekomen. En toch moet hij dagelijks zich verantwoorden. Dus ik zou zeggen, aan dr Van Gucht, hou de moed erin , en laat je niet naar onder brengen door al de kritiek dat je soms hoort. De kritiek is meestal toch ongegrond.  
  • Linda Wellekens

    4 jaar geleden
    Zonder maatregelen zou het ook goed komen: dat is nu eenmaal het leven van en virus, het komt en het gaat vanzélf weer weg. Er zal geen mens minder sterven door hun maatregelen, wel integendeel ( hoeveel verdovende middelen worden toegediend, hoeveel mensen sterven aan de medicatie zelf ? ) En intussen worden honderdduizenden mensen in de de armoede geduwd en wordt de controle van de politiek onmenselijk en de farmaceutische tsoenami steeds groter.
  • Peter Van de Velde

    4 jaar geleden
    Al sinds maart volg ik elke nacht, na werken, de stand van zaken ivm met vaccins en geneesmiddelen. Tientallen keren las ik over veelbelovende behandelingen, uiteindelijk is niet één van al deze wondermiddelen effectief. Ik vermoed hoe langer hoe meer dat niet 1 wetenschapper ter wereld er iets van bakt. Natuurlijk kunnen we iets doen om de curve te laten zakken. Maar niet op de manier zoals ik vanavond op het nieuws zag. Domme mensen die dit weekend nog eventjes willen ,,profiteren,,.
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Ja het komt weer goed maar wanneer volgend jaar ergens of binnen 5 jaar ? De oorzaak is nog altijd niet gekend is het dierlijk plantaardig ? Tegen een onbekende vijand is het moeilijk vechten