Gezondheidsminister Frank Vandenbroucke is ongerust over de toestand in onze ziekenhuizen.
Volledig scherm
Gezondheidsminister Frank Vandenbroucke is ongerust over de toestand in onze ziekenhuizen. © Photo News

Frank Vandenbroucke: “In de ziekenhuizen staan wij aan de rand van een drama”

Na afloop van de persconferentie stak Gezondheidsminister Frank Vandenbroucke zijn ongerustheid over de toestand in de Belgische ziekenhuizen vrijdagavond niet weg. "In de ziekenhuizen staan we op de rand van een drama", zei hij in een video-interview met Belga. "Ik wil dat niet verbergen. Het is beter de dingen te zeggen zoals ze zijn.”

78 reacties

  • Jozef Rosier

    4 jaar geleden
    Hoe kan deze Agusta betrokkene, geldverbrandende man nog in de politiek staan!!! Hij gaat de horeca sluiten, waar de horeca onnoemelijk veel heeft geïnvesteerd om zich tegen corona te wapenen en deze horeca dan ondersteunen met geld dat er niet is. De rooien denken de mensen nog altijd te kunnen paaien met geld weg te geven ipv van met doordacht staatmanschap te besturen. Ondertussen zitten het openbaar vervoer en de vliegtuigen propvol. Andere en betere aub NU!!!
  • Marc Poelmans

    4 jaar geleden
    Blijft denken dat hij intelligenter is dan meeste Vlamingen.   Schande dat hij hardwerkende horeca zonder reden sluit. Heeft dus duidelijk zijn realiteitszin verloren.  Geld opbranden is dus niet zijn meest foute beslissing 
  • Erik Laenen

    4 jaar geleden
    De maatregelen zijn in de eerste plaats genomen om het systeem niet te doen crashen en onder geen enkel beding met het oog op de volksgezondheid.
  • camiel huughe

    4 jaar geleden
    Daar alleen kan liefde wonen,Daar alleen is 't leven zoet,Waar men stil en ongedwongenalles voor mekander doet 
  • Rosette Peeters

    4 jaar geleden
    DE VIROLOGEN moeten de oorzaak zoeken en niet commentaar zitten geven achteraf , dat kan ik ook ?