Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse kietelt RSCA-voorzitter Wouter Vandenhaute: “Anderlecht komt terug. Misschien sneller dan je denkt”

RSC AnderlechtSuper Sunday – voor Wouter Vandenhaute (58) althans. Eerst de Ronde Van Vlaanderen, nadien Anderlecht-OHL. Het ging evenwel geen seconde over de koers, toen Marc Degryse Vandenhaute bezocht voor zijn coming-out in de media als RSCA-voorzitter. Dat was, dixit Marc, “hoog tijd”.

4 reacties

  • Eddy Van overstraeten

    4 jaar geleden
    Vroeger mee alles en iedereen gelachen,alle betere spelers weggekocht bij de kleinere clubs om ze te verzwakken en nu moeten gaan schooien veu wa euro’s en dan nog durven klappen over solidariteit,toen da zij in de vetpotten vd cl mochten graaien hem ik ni veel gezien van solidariteit,boontje komt om zen loontje en hoe dieper da die zakken hoe liever dak het hem!!!!!
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Anderlecht komt terug?maar wat voor een prijskaartje hangt daar aan.
  • marc castermans

    4 jaar geleden
    In deze voorzitter heb ik veel meer vertrouwen dan in RVDS. Waar zijn al de gelden van de transfers naartoe gegaan, het waren er velen en zeer dure. De media zou haar tanden hierin eens moeten zetten, wedden dat er vele lijken uit de kast vallen of is de media bevreesd van represailles?
  • Frank Waeghe

    4 jaar geleden
    Een interview van de voorzitter was ooit anders toen Anderlecht nog een grote club was. De braafheid doet pijn aan de ogen. Maar ook in het interview merk je waar het fout zit. De trainer buiten om de projectleider aan het roer te zetten komt niet goed.