Ines De Vos.
Volledig scherm
PREMIUM
Ines De Vos. © Photo News

Het eerste gesprek met Ines De Vos (50), mevrouw Bart De Pauw: “Ik ken de waarheid. En ik kan daarmee leven”

Drie jaar geleden barstte op de Reyerslaan een bom. Ergens in Lier, bij een gezin met drie kinderen, gebeurde hetzelfde. Bart De Pauw (52) - tv-maker, echtgenoot en vader - werd wereldnieuws. 'Een zaak.' Bleef al die tijd onzichtbaar: Ines De Vos, z'n vrouw. Enkel intimi zagen hoe ze vocht. Voor de kinderen. Het bedrijf. En finaal ook haar huwelijk. In wat haar eerste interview ooit is, blikt ze op die periode terug. "Die eerste twee jaren probeer je gewoon overeind te blijven. De verwerking: die begint nu pas."

97 reacties

  • Dirk Schatteman

    3 jaar geleden
    Mevr. De Vos is een topvrouw. Laat het gerecht zijn werk doen maar eerlijk gezegd hoop ik dat die tros beschuldigende dames en de VRT ook een bolwassing krijgen. Iemand zomaar buiten smijten zonder open kaart te spelen of een door Bart voorgestelde interne oplossing weigeren of zoals Maaike die (blijkbaar) een relatie had met BDP en dan achteraf mee het schavot helpt oprichten?? 'Mo how zèg'. En... Hilde Van Mieghem, uw tong plots verloren? BPD zal mss op de blaren moeten zitten, so be it.
  • Rudy Van Praet

    3 jaar geleden
    Zijn gedrag was er soms over maar nu is hij al genoeg gestraft, met het feit in de media en door sommigen zoals Maaike. Hoop dat alles goed komt. Veel sterkte.
  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Toch 1 vrouw die inziet dat het gras niet groener is aan de overkant. Er zijn veel showrelaties tegenwoordig die faken alsof hun relatie perfect is, maar dat is niet zo.
  • Jenny stevens

    3 jaar geleden
    wereldnieuws?Belgisch nieuws !Mevrouw veel sterkte je kent niemand door den door !
  • Sonny Pollaere

    3 jaar geleden
    Eenmaal de 12 miljoen binnengerijfd is, zet ze het op een lopen.