Trump tijdens de kiezersbijeenkomst in Macon, Georgia.
Volledig scherm
Trump tijdens de kiezersbijeenkomst in Macon, Georgia. © AFP

Trump haalt slogan van vorige verkiezingen weer boven tijdens campagnebijeenkomst: "Sluit de Bidens op"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisterenavond lokale tijd tijdens een verkiezingsbijeenkomst opgeroepen om de familie Biden in de gevangenis te gooien. "Sluit de Bidens op”, zei Trump tijdens een bijeenkomst in Macon in de Amerikaanse strijdstaat Georgia waar hij in de peilingen steeds meer druk voelt van de Democraat. Ook zijn slogan van vier jaar geleden, "Sluit Hillary (Clinton, red.) op”, haalde hij opnieuw boven.

29 reacties

  • monique bolen

    4 jaar geleden
    Ik heb het al zo dikwijls gezegd, als de helft van wat er gezegd word over Trump waar is dan is het nog een hele waslijst om te verteren. Veel Amerikanen draaien met de wind, als je vandaag zegt het is wit en een ander zegt dat is zwart dan keren velen al hun kar straks komt hij weer af met een of ander feit al dan niet de waarheid en ze stemmen weer voor hem. Op dat gebied kent hij zijn volk zeer goed.
  • Laurent Van De Velde

    4 jaar geleden
    Trump haalt resultaten en dat zal zijn herverkiezing verzekeren. Biden heeft in zijn 47-jarige loopbaan in de politiek praktisch niets gerealiseerd, buiten de ‘crime bill’ die zwarten massaal heeft opgesloten. Moesten mensen beter geïnformeerd zijn zouden ze inzien dat beide kandidaten ongeschikt zijn maar de ene kan wel zijn beloftes houden en resultaten halen.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    De wortels van linksdenkende -en de daaraan verbonden krankzinnigheid- kunnen duidelijk begrepen worden in het licht van het opgroeien van kinderen tot volwassenheid, en hoe een verstoord opgroeiproces leidt tot de irrationele overtuigingen van de progressieven. Als de moderne linksdenkende jammert en tekeer gaat tegen verantwoordelijkheid en boven alles probeert het leven van anderen die prima voor zichzelf kunnen zorgen te besturen, komt de neurose van de linksdenkende pijnlijk aan het licht.
  • christianne bruyland

    4 jaar geleden
    Mocht Biden (hopelijk) de volgende president worden, zou ik toch het witte huis volledig laten ontsmetten en onderzoeken naar afluisterapparatuur.  Tr. gaat wild om zich heen slaan en daarmee bedoel ik, alles uit de ongrondwettelijke kast halen om het de heer Biden moeilijk te maken aan te treden.
  • Marc Hofmans

    4 jaar geleden
    Of deze of gene liegt weten alleen de rechtstreekse betrokkenen zijnde Trump als Biden. Het enige wat ik persoonlijk over alle politiekers wereldwijd kwijt wil is wanneer zij pertinent liegen over hun eigen persoon, alsook spookverhalen verzinnen om hun politieke tegenstander in diskrediet te brengen om electorale redenen, mogen zij wat mij betreft opgesloten worden. Gaan nog weinig politiekers overblijven vrees ik.