BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Eerste corona-afgelasting in 1A: zestien positieve gevallen bij Waasland-Beveren, duel tegen KV Oostende uitgesteld

Belgisch voetbalDat wordt dus geen Waasland-Beveren - KV Oostende maandagavond. De Waaslanders zitten namelijk met zestien positieve coronagevallen. Dat bleek vandaag uit de resultaten van de testen van gisteren. 

15 reacties

  • Bart Timperman

    4 jaar geleden
    Erwin Van Roy, als het zo verder blijft duren zal binnenkort terug een lockdown volgen en zullen alle winkels en scholen ook terug sluiten. Iedereen moet zijn bijdrage vandaag leveren, ook Prof spelers.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Patrick Van Bossuyt omdat die na 5 dagen opnieuw worden getest en de rest van België niet. En waarom zouden Prof spelers moeten stoppen met hun beroep uit te oefenen. Dan moet iedereen thuis blijven en stoppen met hun beroep uit te oefenen. En ook al de winkels toe.
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    4 jaar geleden
    Wij moeten ons aan alle regels houden. En zij? Anders waren ze niet ziek. Maar ja, dat zijn voetballers met een ego, die veel verdienen en geloven in God (want ze maken allemaal een kruisteken of ze vegen hun gezicht schoon), maar dat helpt nie. Voetbal stoppen tot 30/06/2020 en dan nieuw seizoen voorbereiden. En als de ploegen failliet gaan dan is het maar zo, betalen geen rsz, geen belastingen, niks.
  • Jelle van Elsacker

    4 jaar geleden
    Restaurants dicht dan zeker ook stoppen met voetballen, waar zit de logica eigenlijk.
  • Patrik Koppen

    4 jaar geleden
    Afschaffen die voetbal voorlopig. De horeca moet dicht maar die mensen moeten keihard werken voor véél minder geld dan die voetballers. Trouwens, besmet? is quarantaine dan en ook voor de nodige periode.