Sven Ornelis en Alexander De Croo
Volledig scherm
Sven Ornelis en Alexander De Croo © Photonews

Sven Ornelis schrijft open brief aan premier De Croo en krijgt antwoord: “Beslissing om de horeca te sluiten, is één van de moeilijkste uit mijn leven”

Radiopresentator Sven Ornelis deelde vanmorgen zijn ongenoegen over de beslissing om de horeca vanaf maandag te sluiten. Dat deed hij in een open brief op zijn persoonlijke blog ‘Would Be Chef’. De brief was gericht aan premier Alexander De Croo en die schreef al snel een antwoord.

196 reacties

  • lieven de ly

    4 jaar geleden
    De Croo is niet de premier maar Di Rupo is onze premier.De Croo heeft de taak om het alleen maar goed en helder uit te leggen.
  • Moniek Smets

    4 jaar geleden
    Zou hij het moeilijke beslissing vinden als voor een jaar zij loon zou verminderen naar 1000euro per maand en rest uit solidariteit in de pot om de noodleidende te helpen .
  • hugo van der speeten

    4 jaar geleden
    Zou er ook  controles zijn in de villa's en kastelen van de Happy Few ,denk het niet.
  • Ken Grootjans

    4 jaar geleden
    We stevenen hier al sedert juni op af. De luidste roepers nu, zoals Sven en andere, waren toen muisstil. Reizen en feestvieren alsof niets aan de hand was, zelfs applaus voor massabetogers. Nachtelijk fuiven aan de kust, opeengepakte, feestende jongeren in cafés en stadscentra die richtlijnen aan hun laars lappen. De golf werd duidelijk op gang getrokken door de 20 à 40 jarigen, de aangerichte schade is gigantisch, menselijk (doden) én economisch. Pas nu beginnen ze te roepen. Verstandig?
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Ocharme, 4 weekjes niet op café kunnen gaan is voor velen hier het einde van de wereld. Wil je de helden van de zorg steunen doe dan ook een inspanning en laat de niet essentiële activiteiten een maand links liggen zodat de ziekenhuizen niet nog meer overrompeld worden.We zijn wereldkampioen in zagen en klagen maar de regering heeft de enige juiste beslissing genomen.Trouwens in heel Europa wordt de horeca aangepakt. Zijn ze dan overal verkeerd? Ik denk het niet.