BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoe late penalty voor consternatie zorgde bij Club: lijnrechter riep dat het geen strafschop was, terwijl onze huisref beslissing Laforge steunt

Jupiler Pro LeagueHét gespreksonderwerp bij Club na afloop: de tweede penalty van Standard. Dat de eerste er duidelijk géén was, stoorde hen minder – Mignolet redde hem toch. Maar dat de bal in het slot opnieuw op de stip ging voor handspel van Rits… “Héél bizar.”

93 reacties

  • Gorissen Marcel

    4 jaar geleden
    Het moest eens andersom zijn, dan roepen ze moord en brand. Was handspel, dus strafschop. Die van Brugge zien het altijd anders. Zeker Clement.
  • Tim Candaele

    4 jaar geleden
    En dan zijn ze verwonderd dat er geen belgische scheidsen in de champions league fluiten...
  • Marc Vermylen

    4 jaar geleden
    De uitslag is ok, maar de ref heeft hard moeten helpen.
  • Hans Roels

    4 jaar geleden
    2 maal onterechte strafschop. Standard had genoeg kansen om gelijk te maken op een sportieve manier. Ze waren in de tweede helft de betere ploeg, maar dit is een onterecht gelijkspel en Club had altijd de drie punten moeten pakken. Laforge is een duidelijke Standard-fan. Ook Gent werd in 2017 (Standard-AA Gent) serieus in het zak gezet bij een afgekeurd doelpunt in de laatste minuut. Ik zou aan Vlaamse ploegen voorstellen om deze arbiter te wraken als ze op verplaatsing naar Luik gaan.
  • Johan Lamon

    4 jaar geleden
    Misschien moet FCB de Witte Lietaert aanspreken als nieuwe sponsor voor hun handdoeken. Zijn ze in Brugge echt meer dan de rest?