Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Photo News

Waals collectief onderneemt stappen tegen sluiting horeca - Duizenden Tsjechen op straat tegen coronamaatregelen

De coronacijfers blijven in België en andere Europese landen met duizelingwekkende kracht toenemen. Het overlegcomité van de verschillende regeringen van ons land zat daarom gisteren urenlang samen om strengere coronamaatregelen te nemen. Zo moet de horeca vanaf maandag minstens een maand dicht. Lees in dit liveblog alles over de nieuwe maatregelen en laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.       

33 reacties

  • Bart Vanderveken

    4 jaar geleden
    Voor mij persoonlijk mogen de scholen sluiten ik ben zelf een risico patiënt vorig schooljaar is het perfect verlopen van thuis uit voor mijn kinderen.
  • jaak Peeters

    4 jaar geleden
    Ik begrijp die mensen. Een kinderloze buurman van me, sinds kort weduwnaar, zit te schreien van eenzaamheid. De man is 88. Is dat menselijk? De fanatici van de strenge maatregelen mogen ook daar wel eens aan denken.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    millennium babies... gepamperde generatie... Velen groeien op met de gedachten de "Sky is de limit" ... Geef ze een serieuze strafarbeid waaruit ze iets leren voor het latere leven.
  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    Het enige die ons opvalt deze ganse coronacrisis is dat het deze of de noodregering ervoor geen bal kan schelen hoeveel mensen er dood vallen of besmet geraken. Eerst waren de politici onzichtbaar, dan kwam hun showtje om toch zeker hun postje te pakken en alle Vlamingen erop te leggen en nu zijn ze weer onzichtbaar en brengen ze geen oplossing of veel te laat en te weinig. Wat heeft vandenbroucke nu al gepresteerd buiten goedkope praat dat de bevolking zelf verantwoordelijk is?! 
  • Johny vanderlinden

    4 jaar geleden
    Nu ze feestjes met teveel gasten moeten stilleggen hoor je de horecafederatie niet, hoe komt dat?