Matthew McConaughey.
Volledig scherm
Matthew McConaughey. © Evan Agostini/Invision/AP

Vader Matthew McConaughey stierf tijdens seks: “Het was de dood die hij gewenst had”

CelebritiesDe vader van Matthew McConaughey (50) stierf terwijl hij seks had. Dat vertelt de acteur in zijn boek ‘Greenlights’, waarvan een voorpublicatie te lezen is op de website van People. Het was, volgens Matthew, de dood die zijn vader gewenst had.

0 reacties

  1. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”
  2. Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbikini: “Ik wil ook zo’n buikspieren op m’n 61”
    CELEBRITIES

    Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbi­ki­ni: “Ik wil ook zo’n buikspie­ren op m’n 61”

    Tijdens een zonvakantie heeft Demi Moore (61) samen met haar gezin deelgenomen aan een populaire TikTok-trend. In een video op Instagram ‘springen’ ze naar een strand, waar ze dan plots in bikini staan. Moore showt haar luipaardbikini, maar haar fans staan vooral versteld van haar strakke lichaam. “Demi Moore ziet er nog steeds geweldig uit”, schrijft iemand onder de video. Een andere persoon is fan van hun body positivity. “Geweldig hoe jullie niet bang zijn om je lichaam te tonen.”