Influencer Dmitriy Stuzhuk
Volledig scherm
Influencer Dmitriy Stuzhuk © Instagram

Influencer (33) en vader van drie kinderen die bestaan van coronavirus ontkende, overleden aan Covid-19

Hij dacht niet dat er zoiets was als Covid-19 tot hij zelf besmet raakte met het coronavirus, complicaties kreeg en stierf. De Oekraïense fitness influencer Dmitriy Stuzhuk, die op sociale media een gezonde levensstijl promootte en meer dan een miljoen volgers had, laat drie kinderen na. Dat meldt Sky News.

13 reacties

  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    Hij had duidelijk hartproblemen die zich ook zonder corona gemanifesteerd konden hebben. Voor mensen met problemen is corona zeker een risico. 
  • Patricia Van den Eynden

    4 jaar geleden
    Die man was géén ontkenner. Doe wat onderzoek ipv alles maar te geloven wat er in de krant staat. Deze man was hartpatiënt. Zijn vrouw schreef zelf in een Instagram post dat corona niet gevaarlijk is voor gezonde mensen, maar haar man had hartproblemen en dus traden er complicaties op. We weten ondertussen toch al allemaal dat hartpatiënten tot de risicogroep behoren.
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Hij dacht waarschijnlijk dat hem niets kon gebeuren omdat hij zo fit was. Dat zijn volgens mij zelf grotere risicogroepen, want om er zo uit te zien, moet je net heel erg op je voeding letten en staan heel vaak zulke mensen op het randje van een slecht werkend immuniteitssysteem.
  • Regina Blanckaert

    4 jaar geleden
    Innige deelneming voor zijn familie,maar de hartcomplicaties zijn die niet te wijten aan overmatig sporten en dan besmet maar dan wordt je wel meegeteld als covid dode
  • Bart Van der Stappen

    4 jaar geleden
    In God geloven ze maar covid is niet echt. Wedden dat hij nog aan het bidden is geweest om niet te sterven.  Zoals velen.