(Archiefbeeld) Zoo Antwerpen komodovaraan.
Volledig scherm
(Archiefbeeld) Zoo Antwerpen komodovaraan. © Kos

Politie neemt hele reeks exotische dieren in beslag na melding over geurhinder

MerksemHet wijkteam van Merksem van de politiezone Antwerpen heeft zaterdag in een woning in de Van Stralenlei een hele reeks dieren in beslag genomen. Er waren de voorbije dagen verschillende meldingen binnengekomen van geurhinder en zaterdag liet de bewoner van het bewuste pand de politie eindelijk binnen. 

  1. Bulgaarse man die zoon van juwelier gijzelde en kluis leegroofde, na twee jaar gearresteerd in Argentinië

    Bulgaarse man die zoon van juwelier gijzelde en kluis leegroofde, na twee jaar gearres­teerd in Argentinië

    Milen Z., een Bulgaarse vijftiger, is deze week gearresteerd in Argentinië. Z. werd twee jaar geleden door de Antwerpse rechtbank veroordeeld tot 8 jaar cel omdat hij in oktober 2020 een brutale home invasion had gepleegd bij een juwelierszoon in Zandhoven. Na zijn veroordeling vluchtte hij naar het Zuid-Amerikaanse land en wilde hij daar absoluut blijven. Dat deed hem nu de das om.
    Antwerpen
  2. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen