Agüero en lijnrechtster Sian Massey-Ellis
Volledig scherm
Agüero en lijnrechtster Sian Massey-Ellis © Twitter

“Wie denkt hij wel dat hij is?”: Agüero legt hand op schouder van vrouwelijke lijnrechter

Premier LeagueSergio Agüero bevindt zich - vooral op Twitter - in het oog van een stormpje nadat hij zijn hand op de schouder van een vrouwelijke lijnrechter legde. Ongepast, zo klinkt het. City-coach Pep Guardiola wil de zaak niet opblazen. “Ga op zoek naar andere problemen. Dit is niets.” 

24 reacties

  • Said Harrouni

    4 jaar geleden
    Alé de clichés gaan weer beginnen. Ten eerste had hij gelijk over buitenspel. De mensen die regelmatig wedstrijden kijken zullen wel weten dat dit heel normaal is. Moest het een mannelijke geweest zijn had aguero dat ook gedaan. Dit moet ze weten als ze in de mannenwereld wilt stappen.
  • Ken Verbruggen

    4 jaar geleden
    De scheids had onmiddellijk een rode kaart moeten trekken, probleem opgelost. Geen gezever over metoo-shit. Gewoon rood, van't veld en gedaan met spelen. Houd uw poten thuis, punt. Man of vrouw doet er in deze niet toe.
  • Guido Ceuleers

    4 jaar geleden
    Guardiola zou beter zwijgen, normaal had Aguero zelfs een gele kaart moeten krijgen. Van het leidende trio tijdens een match blijf je af !
  • Julien Van cortenberg

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat het ten stelligste verboden is een scheidsrechter aan te raken, in de jaren 80 was dit gelijk aan 4 tot 6 wedstrijden schorsing
  • Michel Mahy

    4 jaar geleden
    ik versta echt niet wat het probleem is. Toch de meest normale zaak tijdens een match? Als dit moet kunnen met een man waarom dan niet met een vrouw?  Zijn ze soms beter dan een man?