Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Eline (30) is zwanger én verloor haar job door corona “Het is voor mij bijna onmogelijk om een nieuwe baan te vinden”

ZOVEEL VERDIEN IK.Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Deze week: de hypotheek van hun nieuwe woning werd berekend op hun twee lonen, maar sinds Eline (30) haar job verloor door de coronacrisis, is het voor haar en partner Jordi (30) even doorbijten om alles betaald te krijgen. “Zonder alle handige harry’s in onze familie, hadden we nog eens 100.000 euro meer moeten lenen.”

22 reacties

  • May Schrijver

    3 jaar geleden
    Is de moderne tijd zeker dat men geen rekening houd dat er iets mis kan gaan en ff op 1 loon moet leven. En dan ook eens leren aanpassen aan de situatie en paar stappen terug zetten en durven zeggen nu gaat het tijdje niet
  • Roland Peeters

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat ze vlug werk vindt,maar ze moeten ook eens bij zichzelf zoeken.Tegenwoordig moet het groot en modern zijn om te wonen,luxueus om zich in te verplaatsen,design interieur om vrienden te verbazen,tot de situatie veranderd dan is het Wenen.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    De jeugd denk dat ze de slimste zijn maar iedere nuchtere mens weet als je in de privé werkt dat je nooit zeker bent van werk te hebben dus moet ge daar rekening mee houden bij de aankoop of bouw van een woning 
  • walther truyens

    4 jaar geleden
    Het beste is als je zwanger bent je geluk niet uit te stralen en als een dode zwijgen zelfs tegen je beste vrienden , want zo komen de heren er achter , je weet het spionnen zitten overal .
  • rudi Dido

    4 jaar geleden
    wie niet content is met een simpel huis en wil betalen wat niet kan in miserietijden maakt zelf een grote fout , mijn vrouw is ook ontslagen maar wij kunnen nog een tijdje verder , hoop ik.