Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Photo News

"Sectoren worden tegen elkaar uitgespeeld", hekelt eventsector

"Waarom krijgt de horeca wel steun en de eventindustrie niet? Zijn wij niet een even belangrijke factor in het maatschappelijk weefsel?" Dat is de vraag die de evenementensector zich stelt. 

3 reacties

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Wat die mensen ook beweren, de horeca- en evenementensector zijn niet-essentieel én plaatsen waar veel mensen in contact komen. En net dat is momenteel te vermijden om besmettingen te voorkomen. Dat is al meer dan voldoende bewezen, dat zien we aan het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames gedurende de laatste weken. Hoe hard het ook klinkt, iedereen - behalve diegenen die in die sectoren werken - kan de evenementensector en de horeca voor een tijd missen en zelfs beter vermijden.
  • rachel neumann

    4 jaar geleden
    Ze hebben een punt, ik begrijp niet waarom de horeca altijd maar in het nieuws moet komen en gratis geld. Hebben ze niet genoeg gegraaid ? Er zijn andere sectoren die het meer verdienen. 
  • Hans Andersen

    4 jaar geleden
    Graag ook wat steun voor mezelf, want ik wil ook graag iedere euro verlies gecompenseerd zien door de belastingbetaler.  Anders kan ik het hoofd niet boven water houden tot december.