EPA
Volledig scherm
© EPA

“Wij zijn mensen, geen schapen”: protest tegen coronamaatregelen in Praag ontaardt in veldslag

In de Tsjechische hoofdstad Praag zijn duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de coronamaatregelen van de regering. De politie gebruikte het waterkanon en traangas om de betogers uit elkaar te drijven.

9 reacties

  • Walter De Weirdt

    4 jaar geleden
    Beste Jan Janssen, met dit soort mentaliteit zal het Corona nog langer duren!Het zijn mensen zoals u die enkel aan zichzelf denken tot er een van uw naasten ziek worden aan Corona ,dan zal het heel anders klinken.Begin met tv kijken en denk niet dat je de wijsheid in pacht hebt...
  • Kelly De Saedeleer

    4 jaar geleden
    Ze hebben gelijk om te protesteren. Maskers zijn een teken van onderdrukking en het is verboden door de Neurenberg code. Het is een oorlogsmisdaad. 
  • rudi nijs

    4 jaar geleden
    dit staat er in ons land ook aan te komen,de coronamoeheid,de om de haverklap verschillende maatregels,het vreemdelingenprobleem.de regering waar niemand heeft voor gekozen.het word te veel om op te noemen.
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Eigenlijk zijn wij wel schapen , kudde dieren die mekaar nalopen en imiteren ? kijk gewoon naar het feit dat er zoiets bestaat als Influenzers en dat die daar zeer Rijk mee worden ! dat kan enkel omdat mensen mekaar na apen en meedoen met de groep omdat ze zelf geen mening hebben en dus niet Objectief kunnen beoordelen .
  • Ronald Cardinald

    4 jaar geleden
    Inderdaad we zijn geen schapen maar we laten ons wel zo behandelen