Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kompany is ongemeen hard voor zichzelf na nieuw puntenverlies: “Dit is mijn fout. Ik had beter moeten doen”

AnderlechtOpnieuw gaf Anderlecht het weg. 2-0 tegen OH Leuven werd nog 2-2. “Mijn fout”, vindt Kompany. “Ik moet nog een betere coach worden en zal dat in de toekomst ook zijn.”

34 reacties

  • bram de mey

    4 jaar geleden
    veel succes met alle toppers nog buiten brugge, compleet vertekend beeld de huidige ranking v rsca
  • St V riel

    4 jaar geleden
    De GROOTSTE fout die hij gemaakt heeft is een ERVAREN trainer de laan te sturen, die was veel realistischer en die wist hoe hij moest voetballen met de kwaliteit die hij had. Vincent  volgens mij za je het NOOIT maken in het trainerschap. Een (teleurgestelde)RSCA supporter.
  • jan sergooris

    4 jaar geleden
    Er zijn er hier die schrijven"respect voor Kompany dat hij de verantwoordelijkheid op zich neemt".Lijkt me toch logisch ,is hij soms niet de man die ze zo laat spelen.Ook zegt hij ,"we hebben al 8 p zo verloren".Dan ligt dit toch aan de manier waarop je ze laat spelen dat dit gebeurt.Maar voor mij mag hij zo verder doen .
  • Roger Versavel

    4 jaar geleden
    Als je het makkelijkste seizoens begin krijgt in jaren en het nog verprutst, dan heb je gewoonweg niet genoeg kwaliteit om top 6 te willen. Ongeacht je Anderlecht heet, Kompany als trainer hebt of er een nieuwe voorzitter komt.
  • rudi van dijck

    4 jaar geleden
    Kompany zal wel genoeg geleerd hebben van Pep zekers bij M.C.. dat hij zoiets zegt zal meer te maken hebben om zijn spelers te beschermen. maar bij RSCA staat er gewoonweg veel te weinig kwaliteit op het veld!! + te weinig ervaring op dit niveau. deze ploeg gezien de centen terug opbouwen, dat zal nog een tijd duren voor alles terug optimaal is. geduld is de boodschap. niks aan te doen he.