Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Code oranje: alle leerlingen blijven voltijds naar school gaan, met extra maatregelen

Alle leerlingen, zowel basis als secundair, blijven voltijds naar school gaan. Het onderwijs schakelt wel naar code ‘oranje’. Dat heeft de onderwijswereld na een marathonvergadering beslist. Herlees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus van maandag 19 oktober.

122 reacties

  • sandra peeters

    4 jaar geleden
    In de meeste scholen was de regel al vanaf september dus er veranderd niets
  • Regina Blanckaert

    4 jaar geleden
    Is brussel weer een buitenbeentje met zijn kerstmarkt,als winterland hasselt niet mag doorgaan en de rest ook niet waarom mag brussel dat dan wel
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Waarom toch de gezondheid van kinderen zo riskeren ? Wat zou men dan gebaat zijn met een geleerd kind dan fataal ziek geworden is ?
  • Paulina Buelens

    4 jaar geleden
    Maar hoge scholen alweer zijn vergeten...precies dat ze niet bestaan. Altijd "oplossingen" en "regels" voor basis en middelbare onderwijs, maar nooit een woord over hoger onderwijs. 
  • Nancy Brebels

    4 jaar geleden
    Wat met de klus bedrijven ? Wij moeten net zoals de eerste lock down niet sluiten, toen moesten onze leveranciers sluiten. Dus konden geen materialen kopen, maar moesten niet verplicht sluiten. Dus wij hadden geen recht op steun ? Nu houden de mensen hun geld bij omdat ze vrezen voor een nieuwe lock down. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat bij de volgende verkiezing de nva aan de macht komt samen met het vlaams belang. Anders is naar onze menig belgie geen land meer om als belg in te leven