Natuurhulpcentrum Opglabbeek
Volledig scherm
© Natuurhulpcentrum Opglabbeek

Opnieuw wolvenwelp doodgereden in Limburg

Er is opnieuw een wolvenwelp doodgereden in Limburg. Dat meldt het het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek. “Het is weer een jong vrouwtje, waarschijnlijk één van de drie nog overgebleven welpen van Noëlla en August”, klinkt het.

31 reacties

  • wim snauwaert

    4 jaar geleden
    Er zijn vandaag de dag grotere problemen dan een roedel wolven, dat ze al het geld en de moeite maar sparen voor de mensen in armoede en nood.De natuur is in voortdurende evolutie, de dinausaurussen leven ook niet meer en toch draait de wereld nog...
  • vanzeir guy

    4 jaar geleden
    Er zal hier misschien nog wel plaats zijn, maar onze leefgewoonten hebben ervoor gezorgd dat de open ruimten verkaveld werd tot één grote puinhoop van kleine open ruimten die niet in verbinding staan met elkaar. Zeer dikwijls hoor je onze politici zeggen in Nederland doet men het zo. Had men dit 50 jaar eerder begrepen dan hadden we nu ecoducten gehad die deze problemen zouden hebben opgelost. En, de nieuwe gemeentelijke ruimtelijke ordening gaat schromelijk verder met verkavelen.
  • Willem boone

    4 jaar geleden
    De grote schuldigen aan de dood van dit wolfje zijn degene die hier de wolf hier introduceren ....er is in Vlaanderen geen plaats voor een wolven roedel... jammer dat men daar miljoenen euro's aan uitgeeft terwijl het geld ,zeker nu ,veel beter kan gebruikt worden.
  • PIETER ROGIERS

    4 jaar geleden
    Levensgevaarlijk die wolven, voor hetzelfde geld rij je je dood tegen een boom bij een ontwijkingsmaneuver. Totaal onverantwoord en zeer egoistisch van Jan Loos, dit nutteloos wolvenproject.
  • Ronny Van Wijngaerden

    4 jaar geleden
    het is hier te dicht bevolkt om wolven te laten leven evenzeer zo voor de everzwijnen.