VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Ziekenhuispersoneel uitgeput en échte piek moet nog komen: “Drive van eerste golf is helemaal weg nu”

Nu het aantal besmettingen recordhoogtes bereikt, laat zich dat ook voelen in de ziekenhuizen zelf. Daar is het personeel uitgeput en zit het op haar tandvlees. Dat kon het actualiteitenmagazine ‘Telefacts NU’ zelf zien toen het de voorbije dagen meedraaide in ziekenhuizen in Aalst en Brussel. “Tijdens de eerste golf was iedereen erg gemotiveerd, maar die drive van toen is helemaal weg nu.”

15 reacties

  • guido van der smissen

    3 jaar geleden
    Is het niet wat overdreven? Groot respect voor wat ze doen zonder meer uitgeput zonder meer akkoord mee, maar ook arbeiders aan de band met mondmaskers zijn uitgeput en vermoeid, iedereen heeft hier last van mijn respect gaat uit naar iedereen en niet alleen dezelfde groep mensen
  • Paul Geeraerts

    4 jaar geleden
    Misschien dringend de laatstejaars (en misschien ook voorlaatste) studenten verpleegkunde bij inschakelen.  Zou een perfecte stage zijn voor hen 
  • Miguel Roesems

    4 jaar geleden
    Rael , ongeacht het gedrag van mensen , is het onrechtvaardig om mensen uit te sluiten op geneeskundige verzorging! De zorg moet er zijn voor iedereen! Voor ongewenst gedrag zijn er voldoende maatregelen!
  • Bram Gilles

    4 jaar geleden
    De lockdownfeesters, tweedeverblijvers die het niet volhielden, de mondmaskerontduikers die in maart en april stonden te pronken met hun witte lakens en applaus mogen zich onder de grond schamen. Echte solidariteit doet soms pijn. Minder vrijheid, meer belastingen. Maar we krijgen er zorg, vrede en gezondheid voor terug! Ik bleef 7 maanden voorzichtig en zal dat blijven doen, zo betuig je respect aan verplegend personeel!
  • Guy Bekaert

    4 jaar geleden
    Mijn grootste respect voor alle personen in de zorg maar dit zijn voor mij geen helden, maar personen die hun job met met hart en ziel doen . Ik luister dan ook met verbazing naar sommigen die er aan denken om de job de rug toe te keren , het is juist nu dat de verzorgenden kunnen bewijzen dat zij de job doen met het hart .Veel mensen hebben het nu moeilijk maar daarom op geven is niet de juiste beslissing .