(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © REUTERS

Geen 106, maar 200 jobs op de helling: “Ryanair blijft maar met Belgische wetgeving rammelen”

Bij het cabinepersoneel van lagekostenmaatschappij Ryanair staan geen 106, maar 200 banen op de helling. Dat hebben de vakbonden maandagnamiddag vernomen tijdens een webcast voor het personeel.

13 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    4 jaar geleden
    Heb totaal in mijn leven 433 vluchten wereldwijd gemaakt.  Maar nooit met Rya,air, daar zet ik geen voet zelfs geen teen aanboord!
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Als er geen werk is kan je maar moeilijk volk betalen om niks te doen maar zo denkt de politiek natuurlijken als je  geen voorstellen kan aanvaarden beter wat minder loon en toch werk  dan zoek je het wel zelf.
  • Robert Swillen

    4 jaar geleden
    Het ligt aan onze regeringen dat al die verdoken constructies zelf hebben gecreëerd, uit eigen belang,waarvan de werknemer het slachtoffer is.Maar geen enkele minister of bedrijf wordt hiervoor vervolgd.
  • Robert Van Garderen

    4 jaar geleden
    Maar gelukkig heeft in deze moeilijke tijden o’leary wel z‘n ruim 400.000 € bonus gekregen bovenop z‘n miljoenen salaris. O’Leary en co hebben maling aan de wet en blijven pushen en proberen.
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Met dank aan onze regeren staan meer dan 100duizend jobs op het spel.bedank .de rechtzaken gaan volgen na deze "crisis" .als tenminste de mensen nog geld hebben om een rechtzaak aan te spannen.